Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı isyan etti

"Van’da da bize her yer Trabzonspor."

Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı isyan etti

Trabzonspor sevgisinin ve bordo-mavi aşkının anlatılmaz-yaşanır bir duygu olduğunu dile getiren Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Erhan Öner “Bizler  dernek olarak bunu Van’da 7’den 70’e yaşatmaya çalışıyoruz .Ama bu gayretlerimiz nedense yok sayılıyor görmezden geliniyor. Bu durum son derece bizi üzmekte. Bizlerin beklentisi maddi değil manevidir. İnşallah en kısa zamanda Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesini kapsayan geniş kapsamlı bir federasyon çalışmamız olacak İlerdeki bütün dernek başkanlarımızla bir-araya gelip bu projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı isyan etti

BİZİM ADIMIZA KİMSE KONUŞMASIN

Trabzonspor sevgisinin Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde üst noktada olduğunu dile getiren Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Erhan Öner “Bizde Van’da hem Trabzon-Van kardeşliğini hem de Trabzonspor sevgisini paylaşma adına önemli faaliyetlerde bulunuyoruz. Biz de Trabzonspor futbol okulları var. Ama sanki doğuda  sadece bir ilde Trabzonspor Derneği var algısı yanlış. Batman’da Siirt’te de Mardin’de Diyarbakır’da da Muş’ta da Trabzonspor taraftar dernekleri  var. Bizim adımıza kimse sağda-solda konuşmasın. Trabzonspor üzerinden hasetlik yaparak kendi reklamını yaparak tek adam olmakla bu işlerle olmaz. Bu durumdan son derece rahatsızız ” dedi.

Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı isyan etti

TRABZONSPOR’U VAN ‘A DAVET EDİYORUZ

2017 yılında açılışı gerçekleşen Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği olarak Trabzonspor camiasını Van’da görmek istediklerini belirten başkan Erhan Öner  şunları söyledi: “Hem  başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nu  hem yöneticilerimizi hem de futbolcularımızı Van’da ağırlamaktan büyük mutluluk ve keyif alacağız İnşallah en kısa zamanda bu buluşma gerçekleşir. Van sporumuzla yapılacak bir dostluk maçı  her iki ilimizin kardeşliğinin pekişmesi noktasında çok anlamlı ve değerli olur. Bizler burada şartlar ne olursa olsun Trabzonspor sevgisini diri tutmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde bizlerde Van Trabzonspor okullarında eğitim gören gençlerimizi Trabzon’a götürmek isteriz ” dedi.

Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı isyan etti

BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR

Kardeşlik projeleri kapsamında Van’a her gelişlerinde  derneğimizi  ziyaret eden kardeşlik projeleri koordinatörü  Ahmet Külekçi ile birlikte Trabzon basının da görev alan arkadaşlara ve sivil toplum kuruluşlarını unutmadıklarını  da belirten Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Erhan  Öner “Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya kardeşlik projelerine gönül köprülerine verdiği destek ve gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ediyoruz. Bu tür projelerin devamını istiyoruz. Ön yargıların ortadan kalması yaşamın her alanında dayanışma ve paylaşma olması açısından karşılıklı ziyaretler çok kıymetlidir” şeklinde konuştu.
Van Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı isyan etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler