Van'da 810 kilo kaçak çay yakalandı

Kargo aracında kaçak bin 810 kilo çay ve 8 bin 532 çanta ve kemer ele geçirildi

Van'da 810 kilo kaçak çay yakalandı
Hakkari-Van karayolu üzerinde jandarma tarafından yapılan çalışmalarda bir kargo aracında bin 810 kilogram çay ve 8 bin 532 adet gümrük kaçağı çanta, kemer ve değişik aksesuarlar ele geçirildi. 
Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün finans kaynağına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, 18.05.2017 günü İl Jandarma Komutanlığına bağlı Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı görevlilerimizce icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında bir kargo aracında yapılan aramada bin 810 kilogram gümrük kaçağı çay ve 8 bin 532 adet gümrük kaçağı aksesuar 'çanta, kemer gibi' ele geçirilmiştir. 1 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem başlatılmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler