Kamyon lastiğinden 6 bin paket kaçak sigara çıktı

Van merkez Edremit ilçesinde polis ekipleri tarafından bir kamyonda yaptığı aramada lastiklerin içerisine saklanmış 6 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kamyon lastiğinden 6 bin paket kaçak sigara çıktı

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Edremit ilçesinde oluşturdukları uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan kamyonda arama yaptı. Yapılan aramada arka dört 4 dingil lastiğine ve yakıt deposuna zulalanmış; toplam 6 bin paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen ve gözaltına alınan İ.D. isimli şüpheli şahıs için hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler