Trabzon Valisi Ustaoğlu’ndan yeni yıl mesajı: 2022 yılını en anlamlı kılan…

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğunun 2022 yılını anlamlı kıldığını belirtti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, yeni yıl mesajını haber61 aracılığı ile verdi.

Vali Ustaoğlu, 2022 yılını en anlamlı kılan olayın Trabzonspor’un şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Ustaoğlu şu ifadeleri kullandı.

“HEMŞERİLERİMİN YENİ YILINI TEBRİK EDİYORUM”

Trabzonlu hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum. Hem ülkemiz için hem Trabzonlu hemşerilerimiz için yoğun bir yıl olarak geçti diyebiliriz. Özellikle ülkemiz açısından en önemlisi iki yıldır süren bir pandemi sürecinden sonra normalleşemeye geçtiğimiz bir yıl olarak geçti. Bu yıl içerisinde de Trabzon’umuzda gerçekten de yoğun bir yıl geçirdi.

“2022 YILINI EN ANLAMLI KILAN”

 Trabzon özelinde 2022 yılını en anlamlı kılan Trabzonspor’un şampiyonluğuydu. Bu vesile ile tekrar Trabzonspor’u tebrik ediyoruz. Olağanüstü bir yıl geçirdik. Yıllardır hasretle beklenen o şampiyonluk geldi ve halkımız büyük bir coşku ile bu şampiyonluğu da gayet güvenli ve emniyetli şekilde geçirdi.

“VERİMLİ BİR YIL OLDU”

2022 yılı ilimiz açısından da en önemli diğer yönü de turizm açısından verimli bereketli bir yıl geçirdik diyebilirim. Çünkü geriye dönük baktığımızda 2022 yılında gerek turizm, dışarıdan gelen yolcu sayımız, gerek farklı illerden gelen yabancılar ile rekor diyebileceğimiz bir yıl geçirdik. Tahminlerimiz 700-750 binin üzerinde turist ağırladık. Bu da geriye dönük kıyas yaptığımızda gerçekten çok olağanüstü bir yıl geçirmiş olduk. Ülkemiz açısından en önemli olan da yerli ve milli TOGG otomobilimizin banttan inişi de ülkemiz açısından milletimiz açısından da çok anlamlıydı. Gerek ülkemiz için gerek ilimiz için çok güzel geçti diyebilirim.

qtrytrr

“2023’TEN CİDDİ BEKLENTİMİZ VAR”

2023 yılını anlamlı ve özellikli kılan Cumhuriyetimizin 100. yılı olması. 100 yılı aşkın geçen ülkemizin geçirdiği süreçte Cumhuriyetimizin 100. Yılı inşallah hayırlı olur. İlimiz üzerinde baktığımız zamanda bu yıl olduğu gibi 2023 yılında da turizm alanında ciddi bir beklentimizin olacağı bir yıl olacağına inanıyorum. İlimizde üretimi ve istihdamı arttırıcı bir yatırım döneminin olacağına ben inanıyorum. İnşallah 2023 yılımız güzel geçecektir. 2023 ‘ün ilk adımını attık.

“DEVAM EDEN VİZYON PROJELER VAR”

Şuan devam eden vizyon projelerimiz var. Cumhurbaşkanımızın da yakından takip ettiği Zigana Tüneli İnşallah 2023 yılı Nisan ayı içerisinde açılışının yapılması. Diğer yandan Şehir Hastanemiz 2023 yılında inşaat süreci devam edecek. Kamuoyu beklentisi Güney Çevre yolu, Akçaabat geçişi ile ilgili beklenti var. İnşallah onunda müjdesini kamuoyuyla paylaşırsak, ilimiz açısından vizyon proje diyebileceğimiz bu tip anlamlı projeler hayata geçerse tabii ki mutlu oluruz, seviniriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber