Vali Okutan'dan gaziye ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na 3 Ekim tarihinde teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) geçirdiği operasyon sonrası sağ ayağını kaybeden

Vali Okutan'dan gaziye ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Karakolu'na 3 Ekim tarihinde teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) geçirdiği operasyon sonrası sağ ayağını kaybeden piyade komando onbaşı Bayram Yıldırım'ı Of ilçesindeki evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileğinde bulundu.

Şehitlik ve gazilik kavramlarının toplumumuzda çok özel bir yere sahip olduğunu, bugünlerimizi şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu belirten Vali Okutan, “Şehitlik kavramı, gazilik kavramı bizim toplumumuzda çok özel, çok önemli bir yere sahiptir. Şehitlik ve gazilik, milletimizin 4 bin yıllık tarihi içerisinde var olduğunun ve daha da var olacağının en önemli göstergesidir. Bu vatan, bu millet size minnettardır” dedi.
Beraberinde getirdiği dizüstü bilgisayarı ve cep telefonunu Yıldırım'a hediye eden Vali Okutan, devlet olarak şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını söyledi.
Gazi Bayram Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Nuri Okutan'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler