Trabzon’da katalog ile evlenen çift tutuklandı

Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında evli bir çift Trabzon KOM şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çiftlerin örgütün katalog listesinden evlendikleri ortaya çıktı. 

Trabzon’da katalog ile evlenen çift tutuklandı
Haber : Şükrü Üçüncü 

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; (KOM) FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlemiş olduğu operasyonlar kapsamında bir çifti gözaltına alarak İl Emniyet Müdürlüğüne sevk etti. 

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; KOM şube ekipleri yürütmüş olduğu çalışmada Vakfıkebir ve Beşikdüzü ilçelerinde bulunan kadın ve erkek cemaat üyelerinden sorumlu B.S.C ve E.C isimli çifti gözaltına alarak il emniyet müdürlüğüne sevk etti. Burada sorguları tamamlanan çift Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bulunan Vakfıkebir Adliyesine sevk edildi. Şahıslar sorguları sırasında FETÖ/PDY terör örgütünde tanıştıkları ve yine bu örgütün kataloglar aracılığı ile evlendikleri öğrenildi. 

Şahısların öğretmen olduğu öğrenilirken yine aynı örgüte bağlı derneklere üye oldukları ile Bylock kullanıcısı oldukları tespit edildi. Mahkeme başkanı tarafından tutuklanan şahıslar Trabzon Bahçecik Ceza Evine gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber