Gönül elçilerinden Vakfıkebir'e ziyaret

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, Vakfıkebir ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Gönül elçilerinden Vakfıkebir'e ziyaret

İlk olarak Cumhuriyet Anaokulu 'nu ziyaret eden Şengül Yavuz ve gönüllüler sınıfları tek tek gezerek çocuklarla oyunlar oynayıp çeşitli hediyeler verdiler. Okul Müdürü ile okul ve çocukların eğitimleri hakkında sohbet etti.

Vakfıkebir İMKB ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıflarını da ziyaret eden Şengül Yavuz, buradaki özel gereksinime sahip çocukların eğitimleri hakkında ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Çocuklar, Şengül Yavuz ve diğer konuklara gösteri yaparak yeteneklerini sergiledi. 

Ziyarette Yavuz'a Vakfıkebir Kaymakamı'nın eşi Derya Yakuta, İlçe Emniyet Müdürünün eşi, İlçe Belediye Başkanı'nın eşi, Garnizon Komutanının eşi ve gönüllüler eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber