Başkan Balta muhtarlarla buluştu

Başkan Balta muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Balta muhtarlarla buluştu

Trabzon'un Vakfıkebir ilçe Belediye Başkanı Muhammet Balta, mahalle muhtarları ile bir toplantı düzenledi. 


Toplantıya, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Salih Birincioğlu ve belediye meclis üyeleri de katıldılar. Toplantıda ilk olarak söz alan Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Cilingir, “Bu tablo Vakfıkebir’de yapılan hizmetlerin yansımasıdır. Başkanımız yaptığı hizmetlerle hem muhtarların hem de vatandaşların yüzlerini güldürdü. Kendisinin il genel meclisi üyeliği yapmış olması bizim için büyük avantaj oldu. İnşallah 2019 yılı sonuna kadar Vakfıkebir’de asfaltsız ve betonsuz yol kalmayacak. Başkanımıza güveniyor, hizmetleri için sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ise “muhtarlarımızın yüzünü gülerken görmek bizleri mutlu ediyor. Yüzünüzü güldüren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte hem 2018 yılında hem de 2019 yılı ve sonrasında başkanımızla birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, “Burada İl Genel Meclisi üyeliğimiz döneminde birlikte çalıştığımız muhtarlarımız var. O dönemle bu dönemi karşılaştırdığımızda il özel idare döneminden kat kat daha fazla hizmet yaptığımızı söyleyebiliriz. Sorunları kökünden çözerek yolumuza devam ediyoruz. Kırsal da güzel çalışmalar oldu, merkezde neden yapılmıyor? diye söylemler var. İlçe merkezimizde de çok önemli hizmetler yaptık. Kendi çalışmalarımızı yaparken diğer kurumlarında yapacağı çalışmaları takip ediyoruz. Fol Deresi ve Çevresi Projesi ile ilçemize muhteşem bir sosyal alan kazandırdık. Kanuni Sokak'ta örnek bir proje gerçekleştirdik. Yeni Cami Projemizle birlikte halkımızın beklentilerine cevap verdik. Şadırvan Projemizle tarihi şadırvanımız ve çevresi muhteşem bir görünüm kazandı. Çocuklarımız oynasınlar diye ilçemizin dört bir tarafını çocuk oyun parkları ile donattık. Çarşı, Cumhuriyet, Kemaliye, Kirazlık, Büyükliman ve Hacıköy mahallelerimizde parke çalışmaları yaptık. Eski sahil yolumuzu bölünmüş yol olarak kaldırımları ile birlikte yeniden düzenledik. Bu bölgedeki elektrik tellerini yeraltına aldık. Fol Deremizin Islah Projesinin ikinci etabının ihalesi yapıldı. Kısa zamanda çalışmalara başlanılacak. Alt yapı çalışmalarını tamamlayarak bu mahallemizin sorunlarını da çözeceğiz. Büyükliman, Hacıköy, Kirazlık ve Aydoğdu Mahallelerimizde su şebekesi çalışmaları yaptık. Çavuşlu-Demirci mahalle yolumuzda, Mahmutlu-Hamzalı Mahallelerimizin grup yolunda asfaltlama çalışmalar yaptık. Yalı Mahallemizde kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tamamlanınca üst yapısını yapacağız. Merkez mahallelerimizde bu ve buna benzer çok sayıda alt yapı ve üst yapı çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımız belirlediğimiz plan dahilinde devam edecektir” diye konuştu.

“Vakfıkebir ilçe merkezi su şebekesinin projesi hazırlandı” diyen Balta “2018 yılında ihaleye çıkacak. Yaklaşık olarak 25 milyon TL’lik bir proje. Doğalgaz çalışmaları yapılacak. Elektrik tellerinin yer altına alınması için çalışıyoruz. Buda ilçemizin her köşesinin kazılacağı anlamına geliyor. Büyükşehir Belediyemizin yürüttüğü imar planı çalışması var. Olabildiğince belediye olarak müdahil oluyor herkesin eşit şartlarda imardan faydalanması için mücadele ediyoruz. Kentsel dönüşüm projesi, imar planları vatandaş mağduriyeti üzerine kurulmuş projeler değildirler. Hedef; daha güzel bir şehir yerleşimidir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler