Vakfıkebir Belediye başkanı Muhammet Balta: Sıra görülebilecek yatırımlarda

Vakfıkebir Beediye başkanı Muhammet Başta Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'an haber61'e özel açıklamalar geldi.

Balta şu ifadeleri kullandı;

Pandemi nedeniyle Ankaradaki Trabzon günlerini bir süredir yapamıyorduk. Pandeminin etkisini kaybetmesiyle birlikte 26-29 mayıs tarihlerinde bu etkinlik düzenleniyor. Güzel bir hava var bve ortam da rahat. Millet bahçesinde yapıyoruz. Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz bu güzel alanı bize kazandırdığı için. Vatandaşın ilgisi de güzel.

Vakfıkebirli ve Tüm Trabzonlu hemşeilerimizi ağırlıyoruz. Hem onlara ilçelerini hatırlatıyoruz.

Ben 8 yıldır görev yapıyorum. Bizim 8 yıllık dönemde yol ve alt yapı konusunda ciddi atılımlar yaptık. yaptığımız anketlerde ön plana o çıkıyoduk. 500 kilometrenin üzerinde asfalt ve beton yol yaptık. Onun haricinde sokak sağlıklaştırmaları, plaj, millet bahçesi. Kamu yatırımı olarak bölünmüş yolların yapılması. Organize sanayi bölgesinde çalışmalar devam ediyor.

Yine kamu yatırımlarından uygulama oteli, fen lisesi, kapalı spor salonu, eğitime yapılan yatırımlar ve devam eden yatırımlar var. Biz belediye olarak vatandaşlarıızadn gelen istekleri değerlendirerek devam ediyoruz. Bunlar alt yapı yatırımlarıydı. Bundan sonraki süreçte vatandaşımızın görebileceği yatırımları hayata geçireceğiz. Şimdi Büyükşehir belediyemizin yapımını üstlendiği pazaryeri ve otopark projemiz var. Şu fiyat istikrarının gerçekleşmesi ile birlikte ihalelerimize çıkacağız.
İmkanlar ölçüsünde, gayretle Vakfıkebirimize hizmet etmeye çalışıyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber