Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan kalp ameliyatı oldu

Ahmet Mümtaz Taylan geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçirdi.

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan kalp ameliyatı oldu

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, geçtiğimiz pazartesi günü koroner by-pass operasyonu geçirdi. Sağlık durumu iyi olan normal odaya alınan oyuncu 3 hafta sonra setlere dönebilecek.

Rol aldığı sayısız başarılı projeyle Türk tiyatrosuna adını yazdıran usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 23 Ocak Pazartesi günü özel bir hastanede koroner by-pass ameliyatı oldu. Tedavisine hastanede devam edilen oyuncunun sağlık durumuyla ilgili güzel haber geldi.

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan kalp ameliyatı oldu

3 HAFTA İSTİRAHAT EDECEK

Ameliyatı başarılı geçen ve yoğun bakımdan çıkarılan Ahmet Mümtaz Taylan'ın tedavisine normal odada devam edilmeye başlandı. Taylan, hafta sonuna kadar hastanede kaldıktan sonra taburcu edilecek. 57 yaşındaki ünlü oyuncu, daha sonra 3 hafta boyunca evinde dinlendikten sonra setlere dönebilecek.

Birçok televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan projede yer alan ve yoğun bir iş temposu bulunan Ahmet Mümtaz Taylan, bir süredir de Empati isimli programında ünlü isimleri ağırlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin