"Sağlıklı Yaşam Hayatı Güzelleştirir’’ projesinin ikinci ayağı yapıldı

İlki geçtiğimiz günlerde yapılan "Sağlıklı Yaşam Hayatı Güzelleştirir’’ projesinin ikinci ayağı yapıldı.

"Sağlıklı Yaşam Hayatı Güzelleştirir’’ projesinin ikinci ayağı yapıldı

Halkla İlişkiler Kampanyası dersi kapsamında "Sağlıklı Yaşam Hayatı Güzelleştirir’’ projesi etkinliğinin ikinci ayağı gerçekleştirildi.


İlki Mustafa Kemal Paşa amfisinde gerçekleştirilen etkinlikte,  katılımcı öğrenciler arasındaki çekiliş sonrası kazananların, bağımlılıklarından kurtulmak için başvuranların tedavisine başlandı. Yürütücülüğünü Zeki Cevahir ve Abdiqafar Abshir’ın üstlendiği ve Medicalpark Uşak Hastanesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen ikinci etkinlikte, sigara ve alkol bırakmak isteyen gönüllü öğrenciler katıldı.

Dünyanın kanayan yaralarından biri olan sigara ve alkol bağımlılığını, ülkemizde ve bölgemizdeki sıkıntılarını çözmek adına gerçekleştirilen etkinlikte, tedavi süreci 1 ay boyunca devam ettirildi. Etkinlik sonucunda çekilişle belirlenen, sağlıklı yaşama destek olmak isteyen öğrencilere tedavi süreci uygulandı. Tedavi sonucunda 5 gönüllü öğrenciden 3 tanesi sigarayı kesin olarak bırakırken, 1 kişi %70, 1 diğeri ise %80 oranında sigarıyı bıraktı.
 
Medicalpark Uşak Hastanesi destekleriyle ve gönüllü öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Uzman Dr. Murat Yüzüak’ın uyguladığı tedavi süreçleri uygulanarak gerçekleştirilen etkinlikte, başta sigara ve alkol bıraktırma için neler yapabilir, hangi yollar kullanılır konularında bilgi verilirken, sigara ve alkol bıraktırma programları gönüllülerle uygulandı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler