Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Ömür açıklaması!

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu açıklamalarında bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Ömür açıklaması!

Avcı açıklamasında "Bütününde özellikle son iki haftadaki maçlardan çıkardığımız çok önemli notlar vardı. Toplantılarımız oldu. Bugün daha dengeli, merkezi kapatan, topa sahip olan bir takımdık. 2-0’lık maçta son gol bize yakışmadı. Oyun seni cezalandırır ve cezalandırdı da. Bizim için böyle bir dönüş iyiydi. Avrupa liginde hedeflerimiz var. Bu gruptan çıkabilmek. Şimdi bunu burada bırakıp Antep maçına hazırlanıp bir ara ile nefes alıp yolumuza devam edeceğiz."

"Trezeguet uluslararası alanda kendini kanıtlamış oyuncu. Bir gün bu patlamayı yapacağını ben biliyordum. Bizim takım şampiyon bir takımdı. Sakatlıklar oldu transfer oldu. Değişime girdik. Gelen oyuncu kendini kanıtlamak istiyor. Bu sefer oyun takımdan çıkıp bireyselliğe dönüyor. Beklerimiz daha iyi oynadı. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Mide bulantısı var. Isınmada daha iyi hissetti. Çok önemli bir şeyi yok gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor