Twitter'da deprem! Ofisler kapatıldı

Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'ın planları ters tepti. Kısa süre önce çalışanlarına ''Ya çok çalışın ya da işi bırakın'' diyen milyoner, planları alt üst etmiş olabilir.

Twitter'da deprem! Ofisler kapatıldı

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, gündemi yeni olaylarla çalkalamaya devam ediyor. Gerek Tesla'da gerekse Twitter'daki sert politikasıyla eleştirilere tutulan iş insanı, Twitter çalışanlarına gönderdiği son ultimatom ile kendi kazdığı çukura düşmüş olabilir.

Yakın zamanda Twitter personeline e-posta gönderen Musk, ''Ya daha çok çalışın ya da gidin'' mesajıyla tehditkar bir davranışta bulundu. Daha önce Tesla'da da benzer durumu sergileyen Musk'ın planı bu kez ters tepti.

OFİSLER KAPATILDI
Twitter şu anda ABD başta olmak üzere birçok ülkede TTolmuş durumda. Batı medyasına göre Musk'ın gönderdiği mail sonrası çok sayıda personel istifa etti. 

Çalışanları iş e-posta adresleri üzerinden doğrulayan ve anonim olarak bilgi paylaşmalarına izin veren uygulama Blind'da yapılan bir ankete, 180kişinin %42'si "Çıkış seçeneğini kullanıyorum, özgürüm!" cevabını vermesiyle dikkat çekti. Öte yandan katılımcıların dörtte biri kalmayı "gönülsüzce" seçtiklerini ve %7'si ise kalmak için “evet'' oyunu kullandı.

Twitter, tüm ofislerin geçici olarak hemen kapatılması için talimat verdi. Şu anda geçici olarak ofisleri kapatan sosyal medya şirketi, pazartesi günü yeniden fiziksel olarak faaliyetlerini sürdürecek.
Ofisin neden kapatıldığına dair henüz resmi açıklama olmasa da, görünüşe göre bunun altında yatan en büyük neden Musk'ın tehditkar mesajı. Ofisin kapatılma sebebi arasında istifa eden şirket çalışanlarının sabote edeceği korkusu olduğu öne sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji