Diğer

Diğer

Twitter ile meşhur olma yolları

Sosyal medya insanoğluna sunduğu birçok ayrıcalığın yanında rekabetin ve yarışın önde olduğu bir ortam da sunuyor. Takipçi sayılarıyla, beğenilerle veya başka soysal medya unsurlarıyla girilen bu yarışlar insanlar arasında rekabeti ortaya koyuyor. Bu rekabetin birçok farklı boyutu elbette hemen her soysal medya ağında bulunuyor. Ancak Twitter için bu rekabetin boyutları ve temel anlayışları oldukça farklı. Twitter sunduğu çok daha politik sosyal alanla alışılagelmiş sosyal medya rekabetini çok daha farklı boyutlara taşıyor. Twitter insanların kıvrak zekâlarıyla ve genellikle fikirleriyle ilerledikleri bir ortam. Bu şekilde düşündüğünüzde Twitter üzerinde ünlü olmanın tek koşulunun zekâ ve ilgi çekici fikirler olduğunu düşünebilirsiniz. Bu aslına bakılırsa oldukça doğru bir yöntem bir Twitter hesabı güncel konular hakkında gerekli etiketleme işlerini yaptıktan sonra kıvrak yorumlar katacak şekilde paylaşımda bulunursa kısa bir süre içerisinde yüksek yerlere gelecektir. Kıvrak zekâların kalıcı fikirleriyle şekil alan bu sistemde sizde meşhur olmak için güncel konularda ilgi çekici ve gerçekçi yorumlarda bulunmalısınız.

 
Bu yazdıklarımızın oldukça politik olduğunun ve sadece bilim, siyaset ve felsefe yapanların Twitter ortamında ünlü olabileceğinin algısına kapılmış olabilirsiniz. Ancak bu konuyu şöyle genişletecek olursak güncel olan her şey hakkında yorumlarıyla insanları kendisine hayran bırakan herkes bu ortamda hedeflediği popülerlik seviyesini yakalayabilir. Bunu yapmak için olayların, esprilerin, haberlerin, konuların ve Twitter ortamında paylaşılan her şeyin karanlık yüzünde ki aydınlık fikri ortaya çıkarmanız gerekiyor. Bu aşamayı başarıyla tamamladığınızda gerçek başarıya ulaşabilirsiniz. Bunların yanında ünlü olmak için kıvrak fikirleriniz olduğunu düşünüyor ancak bunu yeterli bir kitleye seçenek olarak sunamıyorsanız bazılarının ilgisini çekmeyi deneyerek oldukça mantıklı bir adım atabilirsiniz. Bu mantığı ilk olarak kendi çabanızla ilerlemeyi denedikten sonra denemenizi öneriyoruz. Bu sayede parlak fikirlerinizi ilk elden kullanıcılardan oluşan kitleye ulaştırma imkânı bulabilirsiniz.

Keşfedilmek Bu Yolda Çok Mühim!

Belli bir takipçi sayısına ve artış miktarına sahip olan sayfalar sizin ender görüşlerinizi değerlendirip kendi bünyelerinde ki sosyal medya hesaplarında paylaşacaklardır. Bu mantığı hemen her konuda yaptığınız güzel paylaşımlar için deneyebilirsiniz. Bu mantığı en iyi şekilde işleten kulvarlar arasında yer alan komedi ve mizah sayfaları ilgilerini çeken bu paylaşımlara kesinlikle kayıtsız kalmayacaklardır. Birkaç izinle gerçekleştirilen basit paylaşımlar diğer büyük sayfaların takipçileri tarafından beğenildiğinde bu sayfalar sayesinde büyük bir takipçi kitlesine sahip olabilirsiniz. Bu yolda yürümek için her zaman en büyük sayfaları hedef olarak belirleyin ve meşhur olma yolunda atacağınız ilk adım herkes tarafından takdir edilecek şekilde büyük olsun. Paylaşımlarınızın ne konuda olduğu ve kimlere hitap ettiği pek mühim değil eğer bu konuda ülke ve dünya genelinde büyük bir takipçi kitlesine hitap eden bir sayfa varsa bu yöntemi etkileyici paylaşımlar yaparak lehinize doğru işletebilirsiniz. 

Para Karşılığında Paylaşım Teklifleri!

Bazen sağda solda bilmem kaç takipçisi olan bu Twitter hesabında gönderinizi paylaşalım karşılığında alacağımız ücret bu kadar. Bu tarz oyunlar sizi kandırmaya yeltenen işin kötü taraflarını sektör haline getiren insanların oyunları. Günümüzde birçok insan tarafından gündeme getirilen organik takipçi konusunun bu tarz tekliflerde olmadığı düşünülürse bu hizmete vereceğiniz para çöp olmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Ünlü sayfaları ekleyerek bu keşfedilme evresini hızlandırabilirsiniz. Ancak kendiliğinden size gelen bu büyük sayfaların size getirileri tahmin edeceğinizden çok daha fazla olacaktır. Bu yöntemi ikinci yan plan olarak uygulamayı deneyebilirsiniz.



 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR