‘VIP Card’ Uygulaması - Antalya haberleri

Alanya Belediyesi ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) işbirliğiyle çalışanlara ve öğrencilere yönelik Alanya VIP CARD uygulaması başlatılacak. Alanya Belediyesi ve ALKÜ işbirliğiyle çalışanlara ve öğrencilere yönelik Alanya VIP CARD uygulaması

‘VIP Card’ Uygulaması - Antalya haberleri

Alanya Belediyesi ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) işbirliğiyle çalışanlara ve öğrencilere yönelik Alanya VIP CARD uygulaması başlatılacak.

Alanya Belediyesi ve ALKÜ işbirliğiyle çalışanlara ve öğrencilere yönelik Alanya VIP CARD uygulaması başlatılacak. Gıdadan giyime, kırtasiyeden beyaz eşyaya varıncaya kadar 20 iş yeriyle anlaşan Alanya Belediyesi ve ALKÜ, çalışanlarına, öğrencilere, öğretim görevlilerine ve idari personele alış-veriş avantajı sağlayacak.

UYGULAMA NASIL OLACAK?

Alanya VIP CARD farklı sektörlerde önde gelen şirketler ile işbirliği yapılarak özel indirimler sunacak. VIP CARD ile alış-veriş yaparken hem ihtiyaçlar karşılanacak, hem de özel

indirimleriyle birlikte firmanın sunduğu çeşitli ayrıcalıklardan yararlanılacak.

15 ŞUBAT PAZARTESİ TANITIMI YAPILACAK

VIP CARD uygulaması 15 Şubat Pazartesi günü Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı tarafından tanıtılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler