Van Gölü’nde büyüleyen güzellik

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Bitlis'in Ahlat ilçesinde kar yağışının ardından tarihi yapıların yanı sıra Van Gölü'nde de seyrine doyumsuz görüntüler oluştu. İlçede dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı kenti kısa sürede beyaza bürürken,

Van Gölü’nde büyüleyen güzellik

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Bitlis'in Ahlat ilçesinde kar yağışının ardından tarihi yapıların yanı sıra Van Gölü'nde de seyrine doyumsuz görüntüler oluştu.

İlçede dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı kenti kısa sürede beyaza bürürken, Van Gölü kıyılarının ise kar ile bütünleşmesi kartpostallık görüntüler oluşturdu. Dünyanın en büyük sodalı gölü ve Türkiye'de bulunan en büyük göl olan Van Gölü'nde ki kış manzarası görenleri kendine hayran bırakırken, Ahlat'ta ise soğuğa aldırmayıp bu eşşiz manzaranın tadını çıkarmak isteyenler sahil kıyılarında gezmeyi tercih ediyor.

Van Gölü kıyısında arkadaşları ile gezdiklerini anlatan Fevzi Bülbül ise, kar yağışının ardından Van Gölü'ndeki manzarayı merak ettikleri için geldiklerini belirterek, havanın çok soğuk olmasına rağmen bu manzaranın tadına doyum olmadığını söyledi.

Van Gölü’nde büyüleyen güzellik

Van Gölü’nde büyüleyen güzellik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler