’Terörü Kınıyorum, Askerime, Polisime Yazıyorum’ Kampanyası - Malatya haberleri

Malatya'da İnsani Yardım ve Terörü Telin Platformu tarafın "Terörü Kınıyorum, Askerime Polisime Yazıyorum" isimli mektup kampanyası başlatıldı. Malatya'da HİMYAÇDER, Önce Vatan Derneği, EMŞAV VE OBA-DER tarafından oluşturulan İnsani Yardım ve Terörü Telin

’Terörü Kınıyorum, Askerime, Polisime Yazıyorum’ Kampanyası - Malatya haberleri

Malatya'da İnsani Yardım ve Terörü Telin Platformu tarafın "Terörü Kınıyorum, Askerime Polisime Yazıyorum" isimli mektup kampanyası başlatıldı.

Malatya'da HİMYAÇDER, Önce Vatan Derneği, EMŞAV VE OBA-DER tarafından oluşturulan İnsani Yardım ve Terörü Telin Platformu, "Terörü Kınıyorum, Askerime Polisime Yazıyorum" isimli mektup kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde stant açıldı. 1 hafta açık kalması planlanan stantta vatandaşlar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadele çalışmalarında görev alan asker ve polislere mektup yazabilecek. Bununla birlikte kentteki okullara ve kamuya açık alanlara konulacak posta kutularına da mektuplar bırakılabilecek.

Kampanyaya ilişkin bilgi veren HİMYAÇDER Genel Başkanı Ece Budan, milletçe vatan sınavı verilen bu dönemde ülke insanı için canını veren şehitlere Allah'tan rahmet ve sabır dilediğini belirtti. Polis ve askerlere verilebilecek en büyük desteğin dualar olduğunu vurgulayan Budan, "Bununla beraber içeride ve dışarıda ihanet şebekeleri ile vatan, şeref, namus mücadelesi veren tüm kahramanlarımızın bu dönemi tarihe not düşsün diye başlattığımız mektup kampanyamızla onlarla olduğumuzu hatırlatmak istedik. Bu sebeple tüm vatandaşlarımızı mektup kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. Türk milletindeki yürekler Türk'ü, Kürdü, Alevisi, Sünnisi, Laz'ı, Çerkez'i sevgi, mutluluk ister" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler