Silahlı Saldırgan Yakalandı - Kahramanmaraş haber

Kahramanmaraş'ta bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyen bir kişi, polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Silahlı saldırı anında iş yeri sahibini kurşunlardan, satışını yaptığı cep telefonları korudu. Dün akşam saatlerinde il merkezinde Atatü

Silahlı Saldırgan Yakalandı - Kahramanmaraş haber

Kahramanmaraş'ta bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyen bir kişi, polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Silahlı saldırı anında iş yeri sahibini kurşunlardan, satışını yaptığı cep telefonları korudu.

Dün akşam saatlerinde il merkezinde Atatürk Bulvarı üzerinde bir cep telefonu bayiinde meydana gelen olayda Hacı Barbaros Kazancı'ya (37) ait işyeri kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlanmıştı. İş yerine bir şarjör mermi yağdıran şüphelinin yakalanması için çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede şahsın ismini tespit etti.

Silahlı saldırıyı Kahramanmaraş'ta esnaf olan Mesut K.'nin (24) gerçekleştirdiğini belirleyen polis, mobese kameralarından izini sürdü. Kısa sürede Mesut K.'nin Kahramanmaraş-Gaziantep karayolu üzerinde bir otomobilde seyir halinde olduğunu belirleyen polis, düzenlediği operasyonla şüpheliyi gözaltına aldı.

Mesut K., emniyetteki ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler