Şansın böylesi! Cebindeki telefon hayatını kurtardı / İstanbul haber

İstanbul Güngören'de çıkan kavgada bir mağaza çalışanı silahla yaralandı. O anlar cep telefonu tarafından kaydedilirken, kurşunlardan birinin şahsın cebindeki telefona isabet etmesiyle olayı hafif sıyrıkla atlattığı öğrenildi. Olay, Güngören ilçesi, Merte

Şansın böylesi! Cebindeki telefon hayatını kurtardı / İstanbul haber

İstanbul Güngören'de çıkan kavgada bir mağaza çalışanı silahla yaralandı. O anlar cep telefonu tarafından kaydedilirken, kurşunlardan birinin şahsın cebindeki telefona isabet etmesiyle olayı hafif sıyrıkla atlattığı öğrenildi.

Olay, Güngören ilçesi, Merter Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde dün 15.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, cadde üzerinde bulunan bir mağazanın önüne bir şahıs aracını bırakmak istedi. Bu sırada mağazada bulunan bir çalışan da dışarıya çıkarak şahsa aracı buradan kaldırması gerektiğini söyledi. Bu sırada şahısla mağaza çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada araç sahibi silahını çekerek mağaza çalışanına ateş açtı. Bacağından yaralanan şahıs çevrede bulunan kişiler tarafından hastaneye götürülürken saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Mağaza çalışanı olayı, kurşunlardan bir tanesinin cebinde bulunan telefona isabet etmesiyle hafif sıyrıkla atlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde bulunan araç üzerinde inceleme yaptı. Çevrede bulunan güvenlik güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye alan polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

KURŞUN CEBİNDEKİ TELEFONA İSABET ETTİ

Yaşanan bu anlar ise çevrede bulunan bir işyerine ait güvenlik kamerası kayıtlarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahıs ile mağaza çalışanı ilk olarak konuşuyor. Konuşma kısa sürede kavgaya dönüşüyor. Daha sonra silahını çeken saldırgan mağaza çalışanına ateş açıyor ve mağaza çalışanı yere yığılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler