Polisten Oto Hırsızlarına Büyük Darbe - Hatay haberleri

Hatay, İstanbul, Urfa ve Bursa'da çaldıkları araçları yurt dışına satan şebeke çökertildi. İstanbul İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Hatay, Urfa, İstanbul ve Bursa'da çaldıkları kamyon ve kamyonet türü araçları plaka değiştirerek

Polisten Oto Hırsızlarına Büyük Darbe - Hatay haberleri

Hatay, İstanbul, Urfa ve Bursa'da çaldıkları araçları yurt dışına satan şebeke çökertildi.

İstanbul İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Hatay, Urfa, İstanbul ve Bursa'da çaldıkları kamyon ve kamyonet türü araçları plaka değiştirerek ya da TIR(lar ile taşıyarak yurt dışına satan hırsızları yakaladı. Şahısların, çeşitli illerde çaldıkları 16 otomobili Hatay'da cüzi rakamlarla aracılara sattıkları belirlendi. Polis, araçların aracılar üzerinden Suriye'deki PYD, YPG ve DAEŞ terör örgütlerine satıldığından şüpheleniyor.Hırsızlık çetesinin liderliğini edilen M.A ve H.Y nin yaptığı iddia edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 14 şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler