Minikler Tatilde Hem Eğlendi, Hemde İngilizce Öğrendi

Balçova Belediyesi ve AIESEC İzmir Şubesi işbirliğinde başlatılan ücretsiz İngilizce kursu, çocuklardan yoğun ilgi gördü. AIESEC'in staj programı kapsamında Hindistan, Ukrayna, Gürcistan, Makedonya'dan İzmir'e gelen 4 üniversite öğrencisi, Balçova ilçesin

Minikler Tatilde Hem Eğlendi, Hemde İngilizce Öğrendi

Balçova Belediyesi ve AIESEC İzmir Şubesi işbirliğinde başlatılan ücretsiz İngilizce kursu, çocuklardan yoğun ilgi gördü.

AIESEC'in staj programı kapsamında Hindistan, Ukrayna, Gürcistan, Makedonya'dan İzmir'e gelen 4 üniversite öğrencisi, Balçova ilçesinde miniklere İngilizceyi öğretiyor. Öğrenciler, 8 haftalık staj programıyla çocuklara neşeli bir şekilde İngilizcenin temel kavramlarını ve günlük konuşmalarında yardımcı olacak gramer bilgisini anlatıyor. Oyunlar, şarkılar ve resimler eşliğinde İngilizce öğrenmenin keyfine varan çocuklar, zaman zamanda eğitmenlerine Türkçe'yi öğretiyor.

Etüt Merkezi'ndeki derse katılarak öğrenciler ve misafir eğitmenler ile sohbet eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, amaçlarının Balçovalı öğrencilerin eğitim kalitesini artırmak olduğunu ifade ederek "Beş yıldır bu projeyi uyguluyoruz. Çocuklarımız hem yabancı dil altyapısı öğreniyorlar hem de farklı ülke kültürleri tanıma imkanı buluyorlar" diye konuştu.

Minikler Tatilde Hem Eğlendi, Hemde İngilizce Öğrendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler