Komandolardan Mesaj Var - Karabük haberleri

Geçtiğimiz günlerde Karabük'te başlatılan kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan polis ve askerlere yiyecek, giyecek ve kuru gıdadan oluşan hediye paketleri gönderilmişti. Üzerinde "6 yaşındaki oğlum Selim Önder sizin için elleriyle hazırlad

Komandolardan Mesaj Var - Karabük haberleri

Geçtiğimiz günlerde Karabük'te başlatılan kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan polis ve askerlere yiyecek, giyecek ve kuru gıdadan oluşan hediye paketleri gönderilmişti. Üzerinde "6 yaşındaki oğlum Selim Önder sizin için elleriyle hazırladı" yazan gıda paketinin resmini çekerek mesajla ulaştıran Cihat Uzman, mesajında "Sevgili Karabük halkı sevginizi katarak hazırlamış olduğunuz yiyecekler bizlere ulaştı. Allah sizleri arkamızdan eksik etmesin. Jandarma komandolardan çok selamlar. Cizre'den selamlar" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Karabük Emniyet Müdürlüğü personeli, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yanı sıra Kardemir Karabükspor taraftarlar derneği Mavi Ateş üyeleri, başlatılan kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan polis ve askerler için yiyecek, giyecek ve kuru gıdadan oluşan hediye paketleri göndermişti.

Karabük Emniyet Teşkilatı'nın yanı sıra Mavi Ateş taraftar grubu ile birçok sivil toplum örgütünün desteklediği kampanya yoğun ilgi görmüştü. Kolilenen kuru gıda ve kışlık erzaklar Doğu ve Güneydoğu'da görevli polis ve askerlere ulaştırıldı.

Üzerinde "6 yaşındaki oğlum Selim Önder sizin için elleriyle hazırladı" yazan gıda paketinin resmini çekerek mesajla ulaştıran Cihat Uzman, mesajında "Sevgili Karabük halkı sevginizi katarak hazırlamış olduğunuz yiyecekler bizlere ulaştı. Allah sizleri arkamızdan eksik etmesin. İyiki varsınız. Jandarma komandolardan çok selamlar. Cizre'den selamlar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler