Kahramanmaraş’ta Kurtuluş Coşkusu - Kahramanmaraş haberleri

Törene katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Bölgemizde yaşanan olaylar karşısında Türkiye bir insanlık adası gibi ayakta durdu" dedi. Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşun 96. yıl dönümü Müftülük Meydanı'nda düzenlenen coşkulu bir törenle

Kahramanmaraş’ta Kurtuluş Coşkusu - Kahramanmaraş haberleri

Törene katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, "Bölgemizde yaşanan olaylar karşısında Türkiye bir insanlık adası gibi ayakta durdu" dedi.

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşun 96. yıl dönümü Müftülük Meydanı'nda düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı.

Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, her zaman barıştan yana olduklarını ifade etti. Bölgede yaşanan olaylar karşısında Türkiye'nin bir insanlık adası gibi dimdik ayakta durduğunu ifade eden Ünal, "Biz milli değerlerimizi yaşatıyorsak kurtuluş ruhundan dolayıdır. Bizim özgürlüğümüze, bayrağımıza ve hele hele kadınımıza bir el uzatıldı mı işte orada aslan kesiliriz" ifadelerini kullandı.

Ardından Maraş işgalini ve kurtuluş gününü anlatan tiyatro oyunu, davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Kutlamalar, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve yüzlerce vatandaşın katıldığı tören, geçit töreninin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler