Gündüz aile babası, gece travesti Alev'di..

Avcılar cihangir Mahallesi'nde polise başvuran bir inşaat bekçisi, kaldığı kulübede bir travestinin kanlar içinde gelerek yardım istediğini aktardı. Polis boğazı kesilen şahsın öldüğünü tespit etti. Sarı peruk takan ve kadın kıyafetleri giyen kişinin 35 y

Gündüz aile babası, gece travesti Alev'di..
Avcılar cihangir Mahallesi'nde polise başvuran bir inşaat bekçisi, kaldığı kulübede bir travestinin kanlar içinde gelerek yardım istediğini aktardı. Polis boğazı kesilen şahsın öldüğünü tespit etti. Sarı peruk takan ve kadın kıyafetleri giyen kişinin 35 yaşındaki F.K. olduğu tespit edildi. 
 
F.K.'nin gündüz başka, gece bambaşka bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. 35 yaşındaki F.K.'nin 3 yıl önce evlendiği ve 1 çocuk  sahibi olduğu, ailesine ve yakın çevresine  gece bir işadamının özel şoförlüğünü yaptığını söylediği öğrenildi. 
 
Evden ayrıldıktan sonra çantasına koyduğu kadın kıyafetlerini giyen, makyaj yapan, peruk takan F.K.'nin Avcılar'da yol kenarında müşteri beklediği anlaşıldı. 
 
Arkadaşları ve müşterileri tarafından "Alev" olarak tanınan F.K.'nin bir müşterisi tarafından bıçaklandığı sanılıyor. 
 
Olayı gören arkadaşının "Alev caddede çalıştığı sırada müşteri olarak yaklaşan bir erkek tarafından bıçaklı saldırıya uğradı" bilgisini verdiği öğrenildi. Cenazesi memleketinde toprağa verilen F.K.'nin cep telefonu ve cüzdanının bulunduğu çantası ise kayıp.
 
NE OLMUŞTU?
 
Avcılar Cihangir Mahallesi’nde bulunan boş bir arazide meydana gelen olayda, bir inşaatın bekçi kulübesine kanlar içinde sürünerek gelen travesti F.K. yardım istedi. İnşaat bekçisinin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan F.K., yolda hayatını kaybetti. F.K.’nin bıçakla boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi.
 
Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmada, çevrede bulunan güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alındı. E-5 kenarında durarak müşteri beklediği öğrenilen F.K.’nin, içinde cep telefonu ve cüzdanının bulunduğu çantasının kayıp olduğu belirlendi. 
 
Polis, F.K.’yi öldüren kişi ya da kişileri tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler