Facia kıl payı atlatıldı - Tekirdağ haberleri

Tekirdağ'da 3 katlı bir binanın son katındaki dairesinin balkonu çöktü. Olay esnasında sokaktan geçen kimsenin olmaması faciayı önledi. Olay, Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi Yavuz mahallesi Nusratiye sokak üzerinde bulunan bir binada sabah saatlerinde

Facia kıl payı atlatıldı - Tekirdağ haberleri

Tekirdağ'da 3 katlı bir binanın son katındaki dairesinin balkonu çöktü. Olay esnasında sokaktan geçen kimsenin olmaması faciayı önledi.

Olay, Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi Yavuz mahallesi Nusratiye sokak üzerinde bulunan bir binada sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı bir binanın son katında bulunan dairenin balkon korkuluğu ve betonları, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çöktü. Mahalle sakinlerinin büyük panik yaşadığı olayda çökme esnasında sokak üzerinde kimsenin bulunmaması büyük bir kazayı önledi.

Polis ekiplerinin inceleme yaptığı olayda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve zabıta ekipleri, balkonu çöken binaya müdahale etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler