Eşinin çıplak fotoğraflarını yakaladı ve...

İzmir'de bankacı koca, 2 yıldır evli olduğu sigortacı eşinin telefonunda, kombinezonla çektirip iş arkadaşına gönderdiği yarı çıplak fotoğrafını bulunca, "Aldatıldım" diyerek boşanma davası açtı. Ayrıca bu fotoğrafı da delil olarak gösterip 250 bin TL man

Eşinin çıplak fotoğraflarını yakaladı ve...
İzmir'de bankacı koca, 2 yıldır evli olduğu sigortacı eşinin telefonunda, kombinezonla çektirip iş arkadaşına gönderdiği yarı çıplak fotoğrafını bulunca, "Aldatıldım" diyerek boşanma davası açtı. Ayrıca bu fotoğrafı da delil olarak gösterip 250 bin TL manevi tazminat istedi. Genç kadın ise kendini iyi hissetmek için çektiğini iddia ettiği fotoğrafı, erkek iş arkadaşına değil, bir kadın iş arkadaşına "Yanlışlıkla" gönderdiğini öne sürdü. '
 
YANLIŞLIKLA YOLLADIM' 
İzmir'de bir bankada çalışan 33 yaşındaki Yalçın K, avukatı aracılığıyla Aile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davasındaki dilekçesinde, sigortacı olarak çalışan eşi Meltem K.'nin telefonuna gelen aramalardan şüphelenince bir Sabah telefonu kontrol ettiğini belirterek, "Telefonda, eşimin yatak odamızda kombinezonlu olarak Retrica denilen (akıllı telefonlarda fotoğraf efekt uygulaması) programla çekilmiş fotoğrafını buldum. Fotoğrafı neden çektiğini merak edince, başka bir kişiye gönderdiğini gördüm. Gönderdiği kişi de aynı iş yerinde çalışan bir başka erkekti. Eşime sorduğumda bir açıklama getiremedi. Yanlışlıkla olmuş olabileceğini söyledi. Bu nedenle tartıştıktan sonra da bana soğuk davranışlar sergilemeye başladı" dedi. 
 
EŞİ DE KARŞI DAVA AÇTI 
Eşinin telefonunda bulduğu yarı çıplak fotoğrafını da mahkemeye delil olarak sunan Yalçın K, tüm bu nedenlerle aile birliğinin bozulmasına neden olan eşinden ayrılmak istediğini belirtti. Yalçın K. ayrıca uğradığı zarar nedeniyle de eşinden 250 bin TL de manevi tazminat talebinde bulundu. Davaya avukatı aracılığıyla gönderdiği dilekçeyle cevap veren Meltem K. ise fotoğrafı kendisini iyi hissetmek için çektirdiğini, erkek değil bir kadın iş arkadaşına "yanlışlıkla" gönderdiğini öne sürdü. Eşinin iddia ettiği gibi o iş arkadaşıyla aralarında bir ilişkinin olmadığını da iddia eden genç kadın, kendisinin de bu durumları yaşattığı için kocasına karşı başka bir mahkemede boşanma davası açtığını anlattı. Hâkim ise henüz duruşma yapmadan ve tarafları çağırmadan, farklı mahkemelerde açılan davaların aynı mahkeme de birleştirilmesine karar verdi. 
 
DAVALAR BİRLEŞTİRİLECEK
Yalçın K.'nin açtığı boşanma davasına karşılık eşi Meltem K. de dava açtı. Mahkeme hâkimi de "2 dava birleştirilsin' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler