Eş zamanlı operasyon: 14 gözaltı - Antalya haber

Antalya'da düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 3'ü yabancı uyruklu 14 şüpheli gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen kişilere yönelik yaptıkları

Eş zamanlı operasyon: 14 gözaltı - Antalya haber

Antalya'da düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 3'ü yabancı uyruklu 14 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen kişilere yönelik yaptıkları 6 operasyon sonucunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı. Tutuklanan bu 3 kişinin ifadeleri doğrultusunda 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, M.V., A.A., S.U., C.M.T., M.Ş., M.Ö., ve yabancı uyruklu D.G., F.G., gözaltın alındı. Yapılan aramalarda çok çok sayıda tabanca mermisi uyuşturucu kullanımı için aparatlar ve 25 gram uyuşturucu madde ile 14 adet extacy ele geçirildiği belirtildi.

İKİNCİ OPERASYON

Ekipler, ikinci operasyonda doğu illerinden uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine, Aksu İlçesi kent girişinde operasyon gerçekleştirdi. Çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda uyuşturucuyu taşıyan iki ayrı otomobil durduruldu. Otomobilde yapılan aramalarda zula bölgesinde yaklaşık 600 gram metamfetamin maddesi, iki adet ruhsatsız tabanca bu tabancaya ait çok sayıda merminin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak C.K.,A.İ., R.V., P.C., M.Ö.ve H.Ö., gözaltına alındı. İki ayrı operasyonda gözaltına alınan ve aralarında iki kadının da yer bulunduğu 14 kişi alınan ifadelerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler