80 Bin Liralık El Dokuması Halılara Büyük İlgi - Bursa haberleri

Fiyatları bin ile 80 bin lira arasında değişen el yapımı halılara vatandaşlara büyük ilgi gösteriyor. Elde dokunan halıların doğal olması ve içinde hiçbir katkı madde bulunmaması vatandaşların el dokuma halıları tercih etmesine sebep oluyor. Yün, viskon (

80 Bin Liralık El Dokuması Halılara Büyük İlgi - Bursa haberleri

Fiyatları bin ile 80 bin lira arasında değişen el yapımı halılara vatandaşlara büyük ilgi gösteriyor. Elde dokunan halıların doğal olması ve içinde hiçbir katkı madde bulunmaması vatandaşların el dokuma halıları tercih etmesine sebep oluyor. Yün, viskon (kauçuk ağacından elde edilen ip), ipek ve bambu ipliklerden yapılan el dokuması halılar büyük rağbet görüyor. 15 gün ile 2 yıl arasında elle dokunan halılar bin ile 80 bin lira arasında fiyatlarla satılıyor. Elle dokunan halıların ipleri bitki boyalarıyla boyanıyor ve içerisinde tabii olmayan hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Bu da hastalıklardan korunmak isteyen vatandaşları el dokuma halılara yönlendiriyor.

Bursa'da el dokuma halı satışı yapan Nilüfer Halı'nın sahibi Bülent Erkin, "Son yıllarda artan hastalıklardan dolayı vatandaşlar el dokuma halılara büyük rağbet gösteriyor. Bunun da en büyük sebebi bu halıların elde dokunması. Kullanılan iplik yüzde yüz doğal. Fiyatları bin ile 80 bin lira arasında değişen el dokuma halılar vatandaşların yeni gözdesi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler