45 Gündür Kelkit Çayında torununu arıyor - Tokat haberleri

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 45 gündür kayıp olan iki çocuktan Bayram Erol'u her gün Kelkit Çayı kenarında arayan dedesi Bayram Erol, "Bayram'ı çok seviyordum, o benim her şeyimdi. Keşke ben kaybolsaydım da torunum dursaydı" dedi. Reşadiye'nin Çermik Mahal

45 Gündür Kelkit Çayında torununu arıyor - Tokat haberleri

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 45 gündür kayıp olan iki çocuktan Bayram Erol'u her gün Kelkit Çayı kenarında arayan dedesi Bayram Erol, "Bayram'ı çok seviyordum, o benim her şeyimdi. Keşke ben kaybolsaydım da torunum dursaydı" dedi.

Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde ikamet eden Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan'dan 29 Aralık 2015 tarihinden bu yuna haber alınamıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden görevlendirilen 4 kişilik özel ekip arama çalışmalarına devam ediyor. Kayıp çocukların ailelerinin talepleri üzerine Kelkit Çayı'nda ara verilen arama çalışmalarına da yeniden başlanacak. Kılıçkaya Barajı'nın kapakları kapatılırken, Kelkit Çayı'nda su seviyesi düştü. Yetkililerden alınan bilgiye göre, dalgıç polisler hem karadan hem de suda kayıp çocuklar için arama yapacak.

"BAYRAM BENİM HER ŞEYİMDİ, KEŞKE BEN KAYBOLSAYDIM"

Kayıp çocuklardan Bayram ile aynı ismi taşıyan dedesi 55 yaşındaki Bayram Erol, 45 gündür Kelkit Çayı'nda arama yapıyor. Tek başına yine sabahın erken saatlerinde torunundan bir ipucu bulabilmek umudu ile çay kenarına giden Bayram Erol, duygusal anlar yaşadı. Bir umutla çocuğun ayakkabısını, elbisesini, bir şeyini bulabilmek umudu ile ırmak kenarında arama yaptığını ifade eden Erol, "Maalesef yok bir şey bulamıyoruz. Bugün Kelkit Çayı'nın suyu kesildi. Önce Allah'ın izni ile sonra emniyetimizin çalışmaları ile bulunacak. Emniyetimiz titizlikle çalışıyor, şu ana kadar bir şey çıkmadı. Ben de her gün 3-4 defa gelip 5 kilometrelik alanda arama yapıyorum. Komşular ilk zamanlarda aradılar, şimdi onların da umudu kesildi, aramıyorlar. Biz arıyoruz. Bizim umudumuz devam ediyor. Şimdi gelecek, bir kenardan gelecek zannediyoruz. Aileler perişan. 45 gündür bir çocuk evden kaybolursa o evdeki halkın psikolojisini düşünün. Ben de Bayram'ı çok seviyordum, o benim her şeyimdi. Keşke ben kaybolsaydım da torunum dursaydı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler