Tunceli Vali Sonel’den muhtarlara Karadeniz turu

Sonel "Bu topraklarda yaşayanları buluşturmak görevimiz"

Tunceli Vali Sonel’den muhtarlara Karadeniz turu
Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Trabzon’da görev yaparken Of’un eski kaymakamı Tunceli’nin yeni Valisi Tuncay Sonel, Tunceli-Karadeniz hattında adeta turizm elçisi gibi çalışıyor.

Tunceli genelindeki 407 muhtarı Doğu Karadeniz (Gümüşhane-Trabzon-Rize) turuna göndermeye başladı.

İlk kafilenin ardından ikinci kafileyi de kendi uğurladı. “Ben Karadeniz’i seviyorum. Trabzon’u Of’u ayrı seviyorum” diyen Sonel, “Anadolu’un her karışı memleketimiz. Bu topraklarda yaşayanlar bizim baş tacımız. Anamız, babamız, dedemiz, nenemiz, kardeşimizdir. Onları buluşturmak, hasbihal ettirmek, mutluluklarını paylaştırmak kadar güzel ne olabilir? Bunu az da olsa başardığıma inanıyorum. Bu organizasyonlar yeni buluşmaların kapısını açacak” dedi. İlk kafilenin dönüşünde ise duygusal anlar yaşandı. Gümüşhane’de şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Nadir Yılmaz’ı ziyaret ederek başsağlığı dilediler. Tuncay Sonel’e yaptığı başarılı projelerden dolayı Of Belediye Meclisi'nin 2012 yılında almış olduğu karar ile "Fahri Hemşehrilik" beratı ve Of' un "Altın Anahtarı" verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler