Tuncay Uzunal: "Türkiye Kupasını kazanmak için..."

Haber61 – Sppor Servisi – Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek Final karşılaşmasında Ümraniyespor ile eşleşti.

Yapılan kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Yöneticisi Tuncay Uzunal, “Ümraniyespor’un gücünü biliyoruz. Bu çeyrek finale kadar birçok güçlü rakibi hatta bizim pilot takımımız 1461 Trabzon’u eleyerek buraya kadar geldiler. Biz Ümraniyespor ile eşleştiğimiz için mutluyuz. Sonuçta hedeflerimizden bir tanesi olan Türkiye kupasını kazanmak için Ümraniyespor’u da elemek zorundayız. İnşallah hakedenin kazanacağı Fair-play içerisinde mücadelenin olacağı bir maç diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu ise “Ben daha önceki kura çekiminde de söylediğim gibi amatörden gelip birinci 1. lige kadar gelen geçtiğimiz senede play-off oynayan bir Ümraniyespor, bu senede çeyrek finale çıkan bir Ümraniyespor’umuz. Bizim bir hikayemiz var demiştik ve bu hikayemizi yazmaya devam ediyoruz. Kulüp tarihimize not düşmeye devam ediyoruz. Fenerbahçe galibiyeti içerde ve dışarda bizim için mutluluk verici. Çünkü İstanbul’umuzun güzide ilçesi Ümraniye’mize böyle bir şey katmak bizim için çok güzel. Şimdi de Karadeniz ekibi Trabzonspor ile karşılaşacağız. Bende bir Karadenizli olarak bu kuradan memnunum. İnşallah hakeden kazanır. Biz haddimizi biliyoruz. Biz 1. Lig takımıyız. Onun için çıkacağız sahada elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler