Tanju Akıncıoğlu

Tanju Akıncıoğlu

Ts uğruna can verenler anısına

Önce herkes şunu bilmeli,

Bu isyan, bu haykırış dilenmek değil, hak aramak…

Trabzonlu, Trabzonsporlu hakkı olmayan bir şeyin peşinde olmadı olmaz da.

Hakkımızı istiyoruz arkadaş,

Tarafsızlık istiyoruz,

Adalet istiyoruz adalet…

 

Bizim derdimiz Başbakanımızın Fenerbahçeli,

Ak Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı sayın Bayraktar’ın  Galatasaraylı olması değil,

Fenerbahçeli’de olabilirsiniz, Galatasaraylı’da, biz buna saygıda duyarız,

ama bir yere kadar.

 

Trabzonspor üzerine oynanan oyunların haddi hesabı yokken, tüm bu olumsuzluklara rağmen bu takım en şanslı şampiyonluk adayıyken son 1 hafta içerisinde yaşananları Trabzon ve Trabzonsporlular hak etmiyor.

 

Trabzonlu mert insanı sever,

Trabzonlu adil olanı sever,

Sever ve kayıtsız şartsız teslim olur,

Aç kalsa da, açıkta kalsa da teslim olur,

Trabzonlu Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağına inandığını baş tacı eder.

Bunu ispatladı da, hem de tam 8.5 yıldır.

 

Trabzonspor’a karşı topyekun bir saldırı özellikle Süper Lig’in devre arasında başladı. Ulusal basın gücünü arkasına alan Aziz Yıldırım ve ekibi “Şampiyonluk yolunda her şey mübahdır” diyerek, saha içi ve dışında yapmadığını bırakmadı.

Trabzonlu, Trabzonsporlu tüm bunlarla mücadele için var gücüyle direndiği an da tüm direnci son bir hafta içerisinde yerle bir edildi.

 

Sayın Başbakan Sadri Şener’in görüşme randevusunu kabul ettiği gün, Sayın Şener’le telefonda görüştüm.

Sayın Şener Başbakanla yapacağı görüşmede, Akyazı’da yapılacak yeni stadyum ve Avni Aker’in Şampiyonlar Ligi Maçlarının oynanabileceği standartlara gelebilmesi, UEFA Kriterlerine uygun hale getirilebilmesi yönünde bilgi alışverişinde bulunacağını beyan etti.

Şener’in telefonda bu söylediklerinden sonra, hemen kendisine şu soruyu yönelttim “Sayın Başkanım Pazartesi günü yapacağınız bu görüşmeye lig’de 2.sıraya düşersek yani liderliği kaybedersek de katılacakmısınız”

Aldığım cevap “Tabi katılacağım ayrıca Pazartesi günü lider yine biz olacağız endişen olmasın” şeklindeydi.

Yani yarın akşam oynanacak olan Bucaspor-Fenerbahçe maçının sonucu her ne olursa olsun Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.

 

Trabzonsporluların merak ettiği bu görüşme olacak mı, olmayacak mı? Yönündeki beklentileri de Başkan Şener’in telefonda bana söyledikleri ile açıkladıktan sonra Sayın Şener’den tüm Trabzonsporlular adına şunu rica ediyorum.

 

Sayn Başkanım,

Pazartesi günü sayın Başbakanla yapacağınız görüşmeye arkasında Tayyip Erdoğan yazılı bordo mavili forma ile gitmeyiniz, Sayın Başbakan’a  Burak Yılmaz ve Tolga Zengin’in kanlı formalarını armağan ediniz.

Bu takım uğruna, şampiyonluk uğruna can veren onca taraftar adına, formalarını terlerinin yanı sıra kanlarıyla ıslatan iki futbolcumuzun  formasını armağan ediniz.

Trabzonspor taraftarı bunu sizden bekliyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR