TS transfer arayışında

Bordo-Mavililerde gündeme ilk oturan isimlerin başında ise Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Engin Baytar oldu. Ankara temsilcisinde başarılı bir futbol oynayan ama buradan ayrılmak isteyen Engin'in, Trabzonspor'da futbol oynamak istediğine işaret edi

TS transfer arayışında

Bordo-Mavililerde gündeme ilk oturan isimlerin başında ise Gençlerbirliği'nin sol kanat oyuncusu Engin Baytar oldu.

Ankara temsilcisinde başarılı bir futbol oynayan ama buradan ayrılmak isteyen Engin'in, Trabzonspor'da futbol oynamak istediğine işaret edildi. Başarılı futbolcunun hem atak yönünün güçlü olması, hem de savunmaya da yardımda Türkiye'nin en iyilerinden biri kabul edilmesi nedeniyle gündemin ilk sırasına oturduğuna işaret edildi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, Engin ile ilgili çeşitli kaynaklardan da araştırma yaptığı ve, “Alınırsa Trabzonspor'a büyük katkı yapar. Bu alandaki sorunları çözer” şeklinde rapor aldığı dile getirildi.

Engin Baytar'ın kulübüyle sözleşmesinin 2010 yılında bitmesi tek sorun olarak kabul ediliyor. Bordo-Mavili yöneticilerin de, Yanal'ın raporu doğrultusunda Engin için şartları zorlayacağı ifade edildi.

Öte yandan Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Sivasspor'dan da Abdurrahman Dereli'nin de listedeki diğer isimler olduklarına işaret edildi.

Özer'in oyun kurucu olması, Gökhan'ın orta sahanın sağında yer alması ve Yattara'nın bu alanda zaman zaman sıkıntıya neden olması, Abdurrahman'ın da Tayfun ve Serkan'ın savunmanın sağında bazen yetersizlik sergilemelerinin öne çıkmalarındaki en önemli etkenler olduklarına da dikkat çekildi.

Bu arada Hollanda'nın Maastricht takımında kiralık oynayan Belçikalı Christian Brüls'ün de devre arasında getirilebileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler