TS idmanında söz düellosu

Trabzonspor'un Mehmet Ali Tılmaz Tesislerinde sabah yaptığı idmanın son bölümünde futbolcu Ferhat Çökmüş ile Fotomaç, Trabzonspor yazarı Cevat Kol arasında söz düellosu yaşandı. Koşu antrenmanının son bölümüne doğru, basın mensuplarının oturduğu bölüm önü

TS idmanında söz düellosu

Trabzonspor'un Mehmet Ali Tılmaz Tesislerinde sabah yaptığı idmanın son bölümünde futbolcu Ferhat Çökmüş ile Fotomaç, Trabzonspor yazarı Cevat Kol arasında söz düellosu yaşandı.

Koşu antrenmanının son bölümüne doğru, basın mensuplarının oturduğu bölüm önünden geçerken Ferhat, basın mensuplarının da duyabileceği şekilde kapıdaki güvenlik görevlilerine “Adam olmayanları buraya niye alıyorsunuz" şeklinde bağırması buz gibi hava estirdi.

Antrenmanın bitiminden sonra özel otosunu futbolcuların soyunma odasının önündeki geçiş güzergahına çeken Fotomaç Gazetesi Trabzonspor yazarı Cevat Kol ile Ferhat arasında söz düellosu yaşandı.

Ferhat'ın antrenmandaki söylediklerini üzerine alan Kol, bu futbolcuyla burada uzun süre tartışırken, araya giren yardımcı antrenör Kemal Özdeş ve futbolcular olayını büyümesini engelledi.

Fotomaç Gazetesi yazarı Kol'un Ferhat aleyhinde daha önce yapmış olduğu haberler nedeniyle aralarında geçmişe dayanan bir sorun bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler