"TS derhal toparlanmalıdır"

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a deplasmanda 3-0 mağlup oldukları maç sonunda düşünmedikleri bir neticeyle karşılaştıklarını belirtti. Bu sonucun, zirvede yer almalarını ve Avrupa kupaları hedeflerinden sapma yaratmayacağını

"TS derhal toparlanmalıdır"

Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a deplasmanda 3-0 mağlup oldukları maç sonunda düşünmedikleri bir neticeyle karşılaştıklarını belirtti.

Bu sonucun, zirvede yer almalarını ve Avrupa kupaları hedeflerinden sapma yaratmayacağını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Maç sonucu ortaya çıkan skoru yok kabul edemeyiz. Hakem hataları dahil hiçbir mazeretimiz de yoktur. Yönetim dahil herkes üzerine düşen dersi alarak ve derhal toparlanarak kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Trabzonspor camiasının ve kadrosunun sorunları aşacak güçte olduğuna dikkati çeken Hacısalihoğlu, ''Ligde ve kupada en üst klasman hedefimiz devam etmektedir'' diye konuştu.

Hacısalihoğlu, Galatasaray karşılaşması sonrasında kendilerine destek veren taraftarları mutlu edemedikleri için üzgün olduklarını dile getirerek, ''Camiamızdan bu anlayış ile desteklerini esirgememelerini istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler