Cenap Serdar

Cenap Serdar

TS başkanı olmak, ya da olmamak!

Trabzon spora Başkan seçildiğin gün itibarıyla, inşallah Trabzon’a çok şey katar, inançlı bir kişiliği var bu onun dik duruşuna yansır ve başarı gelir diye çok ama çok umutlanmıştık sayın İbrahim HACIOSMANOĞLU’ndan.

Peki ne mi oldu? Önce Şampiyonluk kupasının verilmemesi ile ilgili olarak anlamsız kavgacı bir yapıya bürünerek Fenerbahçe ve Başkanını hedef aldın, bazen tehditkar bazen de saçma sapan açıklamalarınla Trabzon Başkanına yakışmayacak duruma düştün, hiç anlamak istemediğin o şampiyonluk kupasının Fenerbahçe’yle bir alakasının olmamasıydı, senin işin Türkiye Futbol Federasyonuydu ama bunu anlamak istemedin sürekli Fenerbahçe kulübünü suçlayıp durdun, sonuçta şike yaptıkları ortaya çıkmış ve Başkanları da ceza almıştı, bize o kupayı Fenerbahçe verse dahi acaba TFF bunu onaylayıp şampiyon Trabzon spor diyecek miydi? Hiç sanmam!

Trabzon 1461 takımının müthiş bir kadro yapısı vardı, o yapıyı bozmak için ekibinle birlikte ne gerekiyorsa yaptınız sonuçta takım küme düştü marka değeri en az yarı değerine düştü elde satacağın futbolcu kalmadı yazık değil mi?

2014-2015 Futbol sezonuna öyle hızlı girdiniz ki elde avuçta kim varsa sattınız bence çok da iyi yaptınız, keza bu Futbolcuların Trabzon spora hiçbir katkısı yoktu, her şey ortada, bu nedenle değerini bulup sattığınız Futbolculardan kazandığınız paralarla bakalım ne kadar kaliteli takviye yapılacak takıma herkes merak içerisinde, bu güne kadar henüz gerçekleşen bir yıldız oyuncu transferi yok.

Takımı tamamen yerli futbolculardan kurup, şampiyonluğa oynatacağınız konuşuluyormuş, umarım böyle bir tarihi hata yapmazsınız keza lig sonunda şampiyon olmuş değil küme düşmüş bir takımla karşılaşırız Allah korusun.

Sayın Başkan artık yeter, Trabzon’a gönülden bağlı Ünal’ı, Tolunay’ı ve son olarak da Hami Mandıralı’yı küstürdün, Yönetim kurulunuzda kaç kişi kaldı sanırım farkındasınız, kalanlarda homurdanıyor ama sesleri çıkmıyor ne hikmetse.

Trabzon spora zarar verecek bir şeyleri yazıp çizmek bize göre değil, eski görevimiz gereği Trabzon sporda yaşananları içten ve dıştan çok iyi görüyor biliyorum, en basiti Malouda transferi sonrası kardeşinin dışarıda nasıl göbek attığını biliyorum, Malouda ve Bosingwa transferlerinin nasıl yapıldığını biliyorum ama dedim ya artık yeter, Trabzon’a yakışır nezaketli ve saygılı bir Başkan olun, bırakın kim ne yaparsa yapsın siz sadece Trabzon sporun başarısı için emek verin ter dökün, yapılan haksızlıklarda tüm camiayı yanınıza alın daha da büyür güçlü olursunuz, sizde bunu yapacak yürek te var delikanlılıkta yeter ki gönülden isteyin. 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR