TS 5 günlüğüne gidiyor

Trabzonspor, Gaziantepspor ile yapacağı maç için yarın sabah uçak ile Gaziantep'e gidecek. Bordo-mavililer, çarşamba günü yapacağı maçın ardından perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için İstanbul'a gidecek. Hazırlıklarını İstanbul'

TS 5 günlüğüne gidiyor

Trabzonspor, Gaziantepspor ile yapacağı maç için yarın sabah uçak ile Gaziantep'e gidecek. Bordo-mavililer, çarşamba günü yapacağı maçın ardından perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için İstanbul'a gidecek.

Hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek Karadeniz ekibi, 1 Kasım Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın ardından Trabzon'a dönecek. Böylece bordo-mavililer, 5 gün Trabzon'da bulunmayacak.

-ÇUVALCIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI-

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu yıl zorlu bir lig mücadelesinin yaşandığını belirterek, ''Her takım birbirinden puan alabilecek güçte. Bunun için puan kayıpları yaşanabilir. Biz en az puan kaybı ile ligi tamamlamak istiyoruz'' dedi.
Artık çarşamba günü Gaziantepspor ile yapacakları kupa maçını düşündüklerini ifade eden Çuvalcıoğlu, ''Gaziantepspor'u yenerek yeniden bir çıkışa geçmeyi hedefliyoruz. Bu yönde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler