TS 30 milyon YTL'nin peşinde

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Türk Telekom'la sponsorluk görüşmelerini tüm hızıyla sürdürürken, hafta sonu ihalesi yapılacak olan Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi için ise destek kampanyası başlattı. Her iki projenin de hayata geçmesi durumunda Bordo - mav

TS 30 milyon YTL'nin peşinde
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Türk Telekom'la sponsorluk görüşmelerini tüm hızıyla sürdürürken, hafta sonu ihalesi yapılacak olan Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi için ise destek kampanyası başlattı. Her iki projenin de hayata geçmesi durumunda Bordo - mavili kulübün kasasına 30 milyon YTL'ye yakın para girecek.

TELEKOM İLE GÖRÜŞMELERDE SONA GELİNİYOR

Trabzonspor'da bir taraftan saha içi başarıların artırılması için girişimler sürerken, bir taraftan da kulübün ekonomik yönden kalkınması için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Başkan Sadri Şener, Türk Telekom yetkilileri ile 15 milyon Ytl'lik sponsorluk anlaşması konusunda sona yaklaşırken, resmi sözleşmenin bu ay içerisinde imzalanması bekleniyor. Buradan gelecek parayla kulübün borsadaki hisselerini geri almayı düşünen Başkan Sadri Şener, ikinci büyük atılımı ise Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı Uzungöl Beldesi'ndeki Haldizen deresi üzerinde yapılacak olan, "Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi" ihalesini kazanarak yapmayı planlıyor.

HACISALİHOĞLU, "MANEVİ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi ihalesine katılabilmek için Bordo - Mavi Enerji adlı bir şirket kuran Trabzonsporlu yöneticiler, yıllık kazancı 12 Milyon Ytl'yi bulacak bu proje için destek kampanyası da başlattı. Kulüp sitesinden konuyla ilgili her gün bir açıklama yayınlanırken, önümüzdeki günlerde yapılacak olan ihale öncesi yerel gazetelere de ilan verilmeye başlandı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, lisans işlemleri başlama aşamasına gelen "Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi" için herkesin manevi desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Söz konusu proje için DSİ Genel Müdürlüğü'nce talep edilen tüm işlemleri tamamlayarak Enerji Şube Müdürlüğü'ne ilettik. Bu anlamda maddi değil manevi destek bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor