Trabzon'un merkez mahallelerinin sorununa dikkat çekti! "15 yıldır yapılmadı"

Trabzon'un duayen gazetecisi Hasan Kurt, merkeze bağlı mahallelerin yol sorununa dikkat çekti.

Trabzon'un merkez mahallelerinin sorununa dikkat çekti! "15 yıldır yapılmadı"

Haber61'de 'Oltaya Vuranlar' programı yapımcısı Trabzon'un duayen gazetecisi Hasan Kurt, Trabzon’daki yol sorununa dikkat çekti.

Hasan Kurt, Trabzon büyükşehir statüsüne geçtikten sonra köy statüsünden mahalle statüsüne geçirilen, merkeze bağlı yerleşim yerlerindeki yol sorunlarına dikkat çekti.

15 YILDIR YAPILMADI

Kurt, ”Trabzon’un merkez ile merkeze bağlı eskiden köy olan şimdi mahalle olan yerleşim birimlerindeki yol sorunları var. Trabzon Uğurlu mahallesinin Aktoprak ile arasındaki 4 kilometrelik yol 15 senedir halen daha yapılmadı. Diğer taraftan Karşıyaka-Uğurlu Mahallesi arasındaki 4 km’lik yol 10 senedir halen daha yapılmadı. Hâlbuki memlekette Bakan Karaismailoğlu Trabzonlu, Kara Yolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu Trabzonlu. Demek ki bakanların, genel müdürlerin Trabzonlu olması bu projelerin tamamlanmasını sağlamıyor. Bu yolların bir an önce yapılması gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber