Trabzonspor’un Zafer yolu! Şampiyonluk yarışı o gün başlamıştı!

Trabzonspor şampiyonluğa giden yolun hikayesini anlatıyor.

Trabzonspor’un Zafer yolu! Şampiyonluk yarışı o gün başlamıştı!

Trabzonspor, ‘Zafer Yolu’ başlığı ile şampiyonluğa giden yolun hikayesini anlatıyor.

Yayınlanan ilk bölümde 15.05.2021 tarihinde oynanan Gençlerbirliği karşılaşması öncesi soyunma odasında yaptığı konuşmada “Bugün başkalarının yaşadığı duyguyu gelecek sene biz yaşayacağız! Ben buna son derece inanıyorum, buna inanın!” diyerek oyuncularını motive ediyor.

Hazırlanan videoyu izleyen Abdullah Avcı, “aslında birçok şeyi ifade etmişim konuşurken orada. Geçen sene son oynadığımız Gençlerbirliği maçıydı. Sezon bitiyordu ve genel bir değerlendirme yapmaktı. Geçen sene takıma verdiğimiz bir oyun kültürü, yapacağımız transferi önceden çalışmaya başlamıştık. Genetiği tarihi aslında Trabzonspor’un yarışacaktı. Ben buna son derece inanıyordum. Bunu bana doktor Metin hatırlattı aslında. “o gün aslında şampiyonluk yarışı başlamıştı” dedi. Onun için bunların olması beni çok mutlu ediyor. İnanarak söyledim bir süreçti. İnsanlar tatile çıkarken bir sonranın hedefini koymak ve bunu yakalamak, iyi bir organizasyon, iyi bir kulüp, tarih, genetik, hep beraber hareket etmenin karşılığıdır. Benim için de güzel bir anı, güzel bir hikaye. Teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor