Trabzonspor’un yıldızı Peres, Larsen ile rekabetini anlattı: Önemli olan…

Trabzonspor'un 4-0'lık İstanbulspor galibiyetinin ardından Bruno Peres açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un yıldızı Peres, Larsen ile rekabetini anlattı: Önemli olan…

Bruno Peres açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Çok önemli bir mücadeleydi. Ligde yarışta olduğumuzu göstermek için 3 puan almalıydık. Yarışta olduğumuzu herkese göstermeliydik. Yakaladığımız fırsatı gole çevirdik ve iyi bir galibiyet aldık. Bizim adımıza sevindiriciydi.
6 aydır uzun bir süreç oldu benim adıma kolay olmadı. Bütün yaptığım çalışma bıraktığım yerden geri dönebilmekti. Takım arkadaşlarımın yardımı olmasaydı bunu başaramazdım.

Rekabet olması doğal. Takım arkadaşımız Larsen ve ben de takımın kazanması için mücadele ediyoruz. Belki bir maç ben belki bir maç o oynayacak ama ikimiz de kazanmak için oynuyoruz.

Çok oyuncu değişimden sonra adaptasyon süresini atlatmak kolay değil. Biz de atlatmaya çalıştık. Biz her zaman elinden geleni yapmaya çalışan takımız. Aranıza yeni karakterler katılıyor, formasyonunuz değişiyor. Bu maçın ikinci yarısı gibi birbiriniz ile iyi anlatışınızda sonuca daha kolay ulaşıyorsunuz.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor