Trabzonspor'un yeni yıldızı büyüledi

Marek Hamsik'in istatistikleri büyüledi.

Trabzonspor'un yeni yıldızı büyüledi

16. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) E Grubu'nda İsveç, Slovakya'yı 1-0 yendi. Mücadelede ise gözler Marek Hamsik'e çevrildi. Trabzonspor'un yeni transferi, mücadelede öne çıkan isimlerden oldu.

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı dünya yıldızı Marek Hamsik, EURO 2020’de oynanan İsveç- Slovakya maçındaki başarılı performansıyla bordo-mavilileri sevindirdi.

SON MAÇA KALDI 

Slovakya milli takımı ve Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Marek Hamsik 2. maçında mağlubiyeti tattı. Grup elemeleri 2. maçında İsveç ile karşılaşan Slovaklar karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.

HAMSIK DAMGASI 

Marek Hamsik, İsveç maçından başarılı performnasıyla dikkat çekti. 77 dakika sahada kalan Slovak yıldız, yüzde 92'lik pas isabeti yakaldı. Orta sahanın merkezinde takım hücumlarını yönlendiren isim olan 33 yaşındaki futbolcu ‘dinamo’ gibi bir ileri, bir geri adeta mekik dokudu.

ÖNCEKİ MAÇ ASİST YAPTI 

Hamsik önceki maçta Polonya karşısında yüzde 88 pas isabetiyle oynarken 11.4 kilometre koşmuştu. Hamsik ayrıca bir asist ile galibiyette önemli rol oynamıştı.

'BİYONİK ADAM' 

Spor yorumcusu Önder Özen, Marek Hamsik'in Avruğa Şampiyonası'ndaki performansına değinerek "Hamsik'in biyonik adam olduğu söylenir 25-26 yaşlarında. Onun bir kısmını hala taşıdığını gördük şampiyonada. Uluslararası seviyede rakiplerden ve takım arkadaşlarından geride kalmadı. Yaşı dışında bir eksiği bulunmuyor. Hamsik, Napoli'ye kendini adadığı gibi burada Trabzonspor'a adarsa fark yaratacaktır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor