Trabzonspor'un sağlık sponsoru belli oldu! Çelebi haber61'e açıkladı

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzonspor'un sağlık sponsorunu açıkladı.

Trabzonspor'un sağlık sponsoru belli oldu! Çelebi haber61'e açıkladı

Trabzonspor’un yeni sezondaki sağlık sponsoru, Trabzon Özel İmperial Hastanesi oldu. Trabzonspor- Hatayspor müsabakası öncesinde haber61 mikrofonlarına konuşan Hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Şampiyon takımımıza sağlık hizmeti vereceğimizden dolayı onurlu ve gururluyuz. Trabzonspor’umuza sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Çelebi şunları söyledi;

2022-2023 Futbol sezonunun Trabzonspor’a hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz sezonun şampiyon takımı Trabzonspor’un bir taraftarı ve İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak dün itibariyle yaptığımız anlaşma gereği sağlık hizmeti vereceğimizden dolayı çok mutluyum. Sağlık sponsoru konusunda hastanemizi destekleyen Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyesi Yaşar Güven ve Genel Müdür Sinan Zengin’e çok teşekkür ediyorum. Daha öncesinde Trabzonspor Altyapısına hizmet veriyorduk. Şimdi Profesyonel A takıma bu hizmeti vereceğiz. Bu bizim için çok büyük bir onur. Trabzonspor’umuza sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler