Trabzonspor'un rakibi Kızılyıldız teknik direktörü Milojevic "Çekiniyoruz..."

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci rakibi Kızılyıldız'ın teknik direktörü, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un rakibi Kızılyıldız teknik direktörü Milojevic "Çekiniyoruz..."

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci rakibi Kızılyıldız ile kendi evinde karşılaşacak.

Bordo mavililer ile karşılaşacak Kızılyıldız'ın teknik direktörü Milos Milojevic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Milojevic açıklamalarında "Trabzonspor hakkında çok bilgimiz var. Sırbistan’da da Türk ligini takip ediyoruz. Bir futbolcuya tam tutunmuyoruz. Bakasetas, Trezeguet, Gomez gibi oyuncuların iyi olduğunu düşünüyoruz ama tek oyuncuya odaklanmak istemiyoruz. Çekiniyoruz doğal olarak. Odaklanabileceğimiz oyuncu yok." ifadelerinde bulundu.

Birlikte açıklama yaptığı Kızılyıldız forması giyen futbolcu da sorulan soru üzerine Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Oyuncu açıklamalarında "Trabzonspor taraftarının nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Bu stadyumda iyi bir atmosfer oluyor. Bu ekip çok iyi oyunculara sahip. İyi yönlerini öğrendik ve ona göre hazırlandık. Şampiyonluk kazanıldığında Türk milletinin ne kadar futbolu sevdiğini görüyoruz. Biz de Sırbistan’da takip ediyoruz. Bizi de mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor