Trabzonspor’un gündemindeydi! Menajeri kapı kapı dolaşıyor

Trabzonspor’un da gündeminde olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in beğendiğini açıkladığı Onur Bulut'un menajerinin istekleri, Beşiktaşlıları kızdırdı.

Trabzonspor’un gündemindeydi! Menajeri kapı kapı dolaşıyor

Şenol Güneş’in “beğeniyorum” demesine rağmen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin “gündemimizde yok” dediği Onur Bulut’taki sorun ortaya çıktı.

Menajeri Elyasa, Kayserispor’un yaptığı sözleşme yenileme teklifini reddetti. Sonra da kapı kapı dolaşıp oyuncuyu teklif etmeye başladı.

Elyasa’nın, Dünya Kupası başladığı günden bu yana Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve kendileri olmak üzere her kapıyı çalması ve oyuncuyu teklif etmesi rahatsızlık yarattı.

Elyasa’nın adeta Onur’u açık artırmaya çıkarmış gibi fiyat alması, teklif yapması keyif kaçırdı. Son olarak Elyasa’nın Onur için yıllık 20 milyon TL’den 3 yıllık sözleşme imzalaması üzerine Beşiktaş’ta tepki çekti ve Onur Bulut transferinden tamamen vazgeçti.

Bir de Elyasa Süme ile transfer görüşmesi yapılmasını yasakladı. Elyasa, Onur için Beşiktaş’la yaptığı ilk görüşmede 7-7.5 milyon TL’lik bir rakama imza atmaya hazır olduklarına dair bilgi vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor