Trabzonspor’un genç kalecisi Muhammet Taha “ Babam kaleci olmamı hiç istemedi”

Trabzonspor’un kalecisi Muhammet Taha “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programına izleyici olarak katıldı.

Sürpriz konuk olan Taha, Eser Yenenler ile konuştu. Kaleci olma serüvenini anlatan kaleci izleyenleri kahkahaya boğdu. 

Babasının kaleci olmasını istemediğini söyleyen Taha,” Kalecilik benim seçimimdi babam çok istemezdi benim kaleci olmamı. O daha çok forvet olsun. Oğlum göz önünde olsun gol atsın isterdi. Ben kaleciliği daha çok sevmiştim.

“BEN KALECİ OLDUM DİYE BANA FUTBOLU BIRAKTIRDI”
21 yaşındaki genç kaleci, futbolcu bir babanın oğlu olmasına rağmen kaleci olmak istediğinde babasıyla tartıştığını söyledi. Anısını anlatan Taha,” Baba ben kaleci olacağım, kaleci olmayı daha çok seviyorum dediğimde tartıştık, ben kaleci oldum diye bana futbolu bıraktırdı. Psikolojik açıdan kaleci olmak zor. Kendi çocuğumun kaleci olmasını ister miydim bilemiyorum. Aslında eğlenceli ve güzel bir şey aslında kaleci olmak.” dedi.

Eser Yenenler ’in sorusuna karşılık unutamadığı gol kurtarış anısını anlatan Tepe, 1.5 ay önce ilk profesyonel maçımda Galatasaray maçında unutamadığım bir pozisyon var.” ifadelerini kullandı.

MUHAMMET TAHA TEPE KİMDİR? 
Muhammet Taha Tepe, 1 Ocak 2001 yılında Sakarya'da doğdu.  2014 yılında Altınordu'ya katılmadan önce Sapanca Akademi Spor ve Sakaryaspor'un gençlik akademilerinde eğitim gördü. 2019-20 sezonu için 2. Lig ekiplerinden Niğde Anadolu'ya kiralandı. 2020 yılında Trabzonspor ile beş yıllık sözleşme imzaladı. Ocak 2021'de Turgutluspor'a kiralandı .

MUHAMMET TAHA TEPE'NİN MİLLİ TAKIM KARİYERİ?
Muhammet Taha Tepe U16, U17, U18, U19, U21 takımlarınd aforma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler