Trabzonspor’un genç ismi için flaş açıklama: Takıma dahil etmek istiyoruz

Trabzonspor’un genç ismi Emrehan Gedikli için Trabzonspor'un eski futbolcusu Tolunay Kafkas'tan milli takım açıklaması geldi.

Trabzonspor’un genç ismi için flaş açıklama: Takıma dahil etmek istiyoruz

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas,  futbol gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kafkas Süper Lig’de santrafor sıkıntısı yaşandığını belirterek Trabzonspor’un iki genç yeteneğini örnek gösterdi.

Kafkas genç yetenek Emrehan Gedikli’ye Türk pasaportu çıkartılarak milli takımda oynamasını istediklerini belirtti.

Süper Lig’de az sayıda olan Türk santraforlar hakkında konuşan Kafkas, "Santrforluk yaratıcılık gerektiriyor. Golcü oyuncular biliyorsunuz dünyada çok değerli. Onları her kulüp, her milli takım mum ile arar durumda. Çok elit oyuncular, özel oyuncular var ama onları bulmak kolay olmuyor. Bizim Ümit Milli Takım'a döndüğünüz zaman, Tiago Çukur, Ali Akman, Hataysporlu Bertuğ, Enis Destan, Leverkusen’den Trabzonspor’a transfer olan Emrehan Gedikli var. Onu Türk pasaportu çıkarıp takıma dahil etmek istiyoruz. 5 tane oyuncumuz var. Alanyaspor’dan Eren Can Yardımcı da var. 6 tane santrforumuz var şu anda. Bu bizim için çok büyük bir lüks. Zaten biz bunlarla çift santrafor oynuyoruz. Genelde oyun anlayışımız da eldeki oyuncuların hangisini kullanabilirim, hangisini oynatabilirim şeklinde. Onlara göre oyun sistemi içerisinde çift santrforlu oynamak istiyoruz, bunların bir sürü parametreleri var. Bizim için bir şans. Bu oyuncular süre aldığı sürece hem gelişecekler hem bize çok faydaları olacak. "ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor