Trabzonspor’un deplasman kabusu sürüyor

Spor Toto Süper Ligde Kasımpaşaspor karşısında etkisiz bir oyun oynayan ve yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Trabzonspor sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak 4.lük şansını da tepmiş oldu.Süleyman Seba Sezonunun 21. Haftasında deplasmanda Kasımpa

Trabzonspor’un deplasman kabusu sürüyor

Spor Toto Süper Ligde Kasımpaşaspor karşısında etkisiz bir oyun oynayan ve yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Trabzonspor sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak 4.lük şansını da tepmiş oldu.

Süleyman Seba Sezonunun 21. Haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’un dış sahada kazanma alışkanlığı bu sezon kayıplara karıştı. Ligin 21 haftası geride kalırken Bordo-Mavililer deplasmanda sadece Galatasaray’ı mağlup edebildi. Ligde deplasmanda oynadığı son 4 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor ,Dış sahada oynadığı 9 karşılaşmada 1 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Attığı 10 gole karşılık kalesinde 13 gol görerek -3 averaj ile 9 puan toplayarak dış saha performansında 11. Sırada yer aldı.

Haber 61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor