Trabzonspor’un Antalya kampı devam ediyor

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya'da kampa giren Trabzonspor, sabah idmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

Trabzonspor’un Antalya kampı devam ediyor

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sabah saatlerindeki kampta idmanını yapan bordo mavililer, dinamik ısınmanın ardından pas ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmana milli takımlarda yer alan Maxi Gomez ve Stryger Larsen, uzun süreli sakatlıkları bulunan Serkan Asan ile Dorukhan Toköz'ün yanı sıra burnundan ameliyat edilen Marc Bartra, sağ kasık bölgesinde kas spazmı yaşayan Yusuf Yazıcı, sağ alt arka adalesinde ağrı bulunan Jorge Djaniny ve izinli Montassir Lahtimi, sol uyruk ön kas spazmı yaşayan kaleci Hakan Arıkan ve sol dizinde odem bulunan kaleci Muhammet Taha katılmadı.

Trabzonspor’un Antalya kampı devam ediyor

Trabzonspor kamp süresinde 2 hazırlık maçı yapacak. 3 Aralık'ta Regnum Futbol Center'da Hull City ile 7 Aralık'ta Antalya Corendon Airlines Park sahasında Crisytal Palace F.C. ile hazırlık maçı yapacak Karadeniz ekibi Antalya'daki hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor’un Antalya kampı devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler