Trabzonsporlulardan Afrikada iftar. Video Haber

Trabzonsporlulardan Afrikada iftar. Video Haber

Yaklaşık beş ay önce Kocaeli'de kurulan ve gerçekleştirdiği sosyal projelerle dikkat çeken Kocaeli Trabzonsporlular Derneği, şimdi de Afrika'da ihtiyaç sahibi Müslümanlara yardım elini uzatıyor. Bu dernek, daha önce Gölcük, Derince ve Başiskele'de ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayında kumanyalar dağıtmış, son olarak ise Malawi'nin Liliongwe ve Mzuzo şehirlerinde yetim Müslümanlar için iftar yemeği organize etmişlerdir.

Dernek, kendisini bir taraftar grubundan ziyade bir sosyal proje organizasyonu olarak görüyor. Taraftar Grubu Sözcüsü Zafer Mor, dünya genelinde zorlu zamanlar geçirildiği ve kutsal ayların yaşandığı bu dönemde, dernek üyelerinin bir araya gelerek Afrika'daki müslüman kardeşlerimiz için özel bir iftar programı hazırladıklarını belirtti. Mor, bu önemli etkinliğe destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler